top of page

SENDING & RETUR 

FRAKT 🚚

Vi har fri frakt på kjøp over 1000kr hvis du velger Posten, 2000kr ved Helthjem.

Sending med Posten koster 75kr. Sending med Helthjem koster 85kr.
 

De fleste ordrer er på vei til deg innen 2-5 dager fra bestilling. Leveringstid påvirkes av postnummer og tidspunkt for lagt inn bestilling.

Bestillinger sendes som pakke i postkassen med Posten.

 

Pakker sendt med Helthjem vil bli levert hjem til deg. Dersom de ikke har dekning til å levere helt hjem til deg vil pakken bli levert til ditt nærmeste hentested. 

 

Dersom det ikke er plass i postkassen vil du få en sms eller e-post om henting på nærmeste utleveringssted/post i butikk.

Sjekk alltid varene når du mottar dem. Dersom varene er skadet under transport skal dette meldes inn til oss samme dag som varen mottas. Vær vennlig å ta et bilde og send oss en mail, så hjelper vi deg <3

RETUR & REFUSJONSPOLICY 📦

​Du har alltid 14 dager full returrett når du handler hos oss. Det er lov å ombestemme seg.

Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen. Ta alltid vare på orginalemballasjen til du har bestemt deg for å beholde produktet. 

Hvis du vil angre kjøpet ditt står du selv for fraktkostnaden. Fyll ut vedlagte angrerettskjema og send pakken til oss <3 ANGRERETTSKJEMA (Husk å legg med skjema i returen)  

Beløpet refunderes når vi har mottar og behandlet returen. Dersom du har brukt Klarna, vil varen bli slettet fra din faktura. Du er selv ansvarlig for å sørge for å unngå eventuelle purregebyr. Last ned Klarna sin app for enkel oversikt. 

Pakker som mot formodning ikke hentes og dermed kommer i retur til oss vil bli trukket for kostnadene dette medfører. Inntil 500,-

 

bottom of page